Voordragt-UWV: Werkfit maken

“Werkfit maken” – bij ons altijd op weg “naar werk”!

Arbeidsdeskundige Roel Dragt analyseert de werkmogelijkheden en hij bewaakt de kaders van de belastbaarheid. Gedurende het traject werkt hij nauw samen met re-integratiecoach André de Fretes.
Roel is met Voordragt hoofdaannemer voor UWV, hij beheert en organiseert de re-integratie.
Roel Dragt: roel.dragt@voordragt.nl  06-22931361

Re-integratiecoach André de Fretes helpt mensen met het strategisch en systematisch benaderen van werkgevers en voorbereiding van gesprekken. André regelt werkstages bij reguliere werkgevers. Hij zorgt daarmee vooral voor versterking van werknemersvaardigheden en persoonlijke effectiviteit op de arbeidsmarkt.
André de Fretes: andre.defretes@voordragt.nl  06-48553229.

Onze werkwijze en achterliggende visie:

Menselijk Maatwerk: We zetten acties in op het moment dat het nodig is en met de intensiteit die dan nodig is.

Twee begeleiders: Er is altijd iemand die de mensen kent aanspreekbaar en beschikbaar. Een coach en een arbeidsdeskundige.

Jarenlange ervaring, netwerk, gericht op vooruitgang: Wij kennen het klappen van de zweep in re-integratiewerk. We kunnen goed omgaan met beperkingen van mensen. We zoeken niet naar problemen in het verleden maar wij zoeken juist naar situaties waarin het wèl goed ging.

Praktische aanpak: We proberen mensen zo snel mogelijk in een reguliere werksetting te plaatsen. Zo snel mogelijk aan de slag in een werkstage in regulier werk… maar dan wel met goede begeleiding.

Gesprekslocaties: We hebben spreekuurlocaties in Almelo (Jan Tooropstraat 27) en Enschede (Hengelosestraat 100). Ook gaan we op huisbezoek of we regelen ad-hoc een gespreksruimte waar en wanneer het nodig is.

Voordragt: www.voordragt.nl  info@voordragt.nl

 

Meld hier aan voor een orienterend gesprek, bij Voordragt (Roel Dragt)